Tunsori la moda in anul 2017

Alegerea tunsorii este intotdeauna o decizie importanta deoarece o decizie incorecta va poate afecta semnificativ aspectul exterior. De aceea, la acest capitol se vor lua in considerare nu doar tendintele in materie de moda, ci si anumite particularitati ale aspectului dvs. exterior. Alegerea corecta a unei tunsori poate distrage atentia de la acele imperfectiuni, permitand diminuarea vizuala a nasului, ascunderea urechilor proeminente, alungirea gatului si atenuarea unor linii faciale dure. Cateva sfaturi venite din partea profesionistilor Chocolat Salon va vor ajuta sa puneti in evidenta toate avantajele pe care le posedati.

In primul rand, este necesar sa luati in considerare forma fetei. Daca aveti o fata ovala, atunci va puteti considera o norocoasa! Absolut orice lungime a parului va avantajeaza. Pentru forma fetei patrata si rotunda, tunsorile in cascada sunt ideale. In schimb, va sfatuim sa renuntati la bretoanele drepte si parul de o lungime. Posesoarele unei forme a fetei inima si a celor triunghiulare, vor trebuie sa adauge mai mult volum parului, evitand coafurile cu parul lins la spate. In al doilea rand, un aspect important il are textura parului. Tunsorile scurte graduate cu un usor efect de dezordine, sunt cel mai des adoptate pe parul drept si fin. Pe cand cele care poseda un par mai des sau mai dur, cu predispozitie la ondulare, vor trebui sa acorde atentia la tunsorile cu lungime medie (de la barbie si mai jos)formele-fetei

Tunsori la moda 2017: cascade

Tunsoarea in cascada este cea mai populara pentru parul lung, care presupune stratificarea firelor de par cu lungimi diferite dupa principiul “scarita”. Avantajul acesteia este faptul ca se potriveste absolut oricarei lungimi a parului si oricarei forme a fetei, precum si faptul ca aceasta confera un volum suplimentar. Exista foarte multe coafuri care au la baza tunsoarea in cascada. Varianta clasica pentru parul lung este cascada pe toata suprafata capului, iar cea mai universala (din punct de vedere al lungimii parului) este cascada care inrameaza ovalul fetei. Ultima optiune poate presupune si prezenta unui breton oblic sau asimetric. Tunoarea in cascada este foarte usor de aranjat: este suficient doar sa ridicati firele de par de la radacini cu un uscator de par, o perie si o spuma speciala.

tunsori-par-mediu-2016

 

Carre

Tunsoarea Carre probabil nu se va demoda niciodata. Din punct de vedere al universalitatii, aceasta tunsoare este la fel de populara ca si cascada, deoarece poate pune in evidenta avantajele tuturor formelor fetei si alungi gatul. In fiecare sezon apar tot mai multe variatii la tema carre.  O optiune ideala pentru parul drept este carre alungit (carre clasic cu alungire asimetrica brusca in partea frontala). Cele care prefera aranjarile cu volum, carre-ul cu piciorul este optiunea perfecta. Aceasta arata precum carre-ul clasic, insa cu o particularitate speciale, parul foare scurt in zona cefei. Un atribut adaugator poate fi bretonul de diferite lungimi. Cat despre forma, atunci aceasta este tendinta sezonului, si anume bretoanele scurte. Insa nimeni nu a anulat moda bretonului frantuzesc clasic. Aceasta se priveste intotdeauna elegant si feminin, in special pe parul lung. Trecerea la breton poate fi realizata prin cascada in zona ovalului fetei.

17-Tunsori-la-moda-2016

 

Inca o optiune interesanta este bretonul in stil boho, care a venit din secolul trecut. Acesta imbina elementele stilului hippie si caracteristicle chic-ului boem. Bretonul in acest stil se priveste natural si inocent, in special pe parul lung. Caracteristica de baza reprezinta cele doua lungimi pe care le are: in partile laterale acesta ajunge la linia sprancenelor (uneori mai jos), la pe mijloc este mai scurta.

Lionesse-Celeb-Boho-Hairstyles-Nicole-Richie-e1433792912528

 

Chocolat Salon – Look Good, Feel Great!

www.chocolatesalon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *