Un bronz natural de ciocolata

articole_13533

Bronzarea cu Henna

Apeland la procedura de bronzare cu Henna, nu risti imbatranirea pielii, aparitia ridurilor sau a altor probleme de sanatate ale pielii. Mai mult decat atat, eventualele arsuri pe care le poti suferi in urma expunerii intense la soare sau la solar sunt astfel evitate complet.

Acest tip de colorare a pielii este prezentat ca fiind singura metoda 100% naturala, fara efecte secundare. Ingredietul principal, Taminul, are efect de tonifiere, de intarire a vaselor sangvine fragile si de inchidere a porilor, iar combinat cu lotiunea de bronzare, obtinuta din extrase vegetale, bogata in vitamine si minerale, cu proprietati antibacteriene, contribuie la mentinerea unei permanente hidratari ale epidermei.

Bronzarea cu Henna este contraindicata persoanelor care au pielea iritata, proaspat epilata sau persoanelor care au aplicat crema pe corp inainte de bronzare cu minim 6 ore.
Inainte de prima terapie de bronzare cu Henna se aplica un gomaj cu argila Rhassoul pentru indepartarea delicata a celulelor moarte, catifelare si eliminarea riscului de patare a pielii.
Dupa efectuarea unui program de 3 sau 5 sedinte, se recomanda intretinerea culorii prin sedinte saptamanale sau bilunare, in functie de pigmentul si nuanta dorita.

Este bine de stiut ca efectul bronzarii cu Henna este vizibil abia dupa cel putin 3 sedinte efectuate.

De ce sa iti pui sanatatea in pericol cand, la Chocolat Salon ai la indemana cea mai sigura metoda de a capata un bronz frumos si natural pe intreaga perioada a anului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *