Chocolat
Servicii
Ritualuri de infrumusetare
Tatuaj cu Henna
Coafor/ Frizerie
Extensii din par natural
Eticheta Chocolat
Chocolat Club
Tratamente par cu Keratina
Tratamente pentru par
Cosmetica
Extensii de gene fir cu fir
Machiaj
Stilizare sprancene
SPA
Modelare corporala
Bronzare cu Henna
Health&Diet
Manichiura/ Pedichiura
Dedicate barbatilor
Frumusete MIRESE
Produse
JOICO
OPI
Vouchere
OLAPLEX
JULIETTE ARMAND
MOROCCANOIL
ORGANICE
DermaOXY CREAM
TEGODER
Tarife
Servicii
Produse
Promotiile lunii
Promotiile lunii
Chocolat Salon te surprinde luna de luna cu promotii si oferte special concepute pentru tine!
Promotii
Promotii permanente
Happy hour
Studenti si elevi
Pensionari
Recomanda-ne unui prieten!
Promotii
Newsletter Chocolat
Adaugati adresa dvs. de e-mail pentru a fi la curent cu noutatile noastre
Program Chocolat
Luni - Vineri: 08.00 - 21.00
Sambata:09.00 - 18.00
Duminica:10:00 - 14:00
REGULAMENT TOMBOLA

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este SC CHOCOLAT SPA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Prof. Ion Bogdan, nr. 19, sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/6637/12.07.2010, cod fiscal RO 27160437, cont bancar

RO50BTRL04401202P27468XX deschis la BANCA TRANSILVANIA, AG. ST. CEL MARE, reprezentată de Cornel Porumbelu, in calitate de Administrator.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de

 a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul

www.chocolatesalon.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Rom

aniei.

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Chocolat SPA SRL si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici),

precum si rudele lor de gradul I).

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Tombola se va desfasura incepand cu data de 16 iulie 2017 si se va incheia la data 30 septembrie 2017. Inscrierile la tombola se vor opri la data 29 septemrbie 2017. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL TOMBOLEI

Cum se participa la tombola:

(1)

Pentru   obtinerea   unui   talon   de   participare   la   tombola,   participantul   trebuie   sa indeplineasca una din urmatoarele conditii:

a.Sa efectueze unul sau mai multe servicii (proceduri) din cadrul unui department

(*) al salonului avand valoarea de minim 100 lei. Pentru fiecare accesare a serviciilor unui department,

efectuate in zile diferite, participantul va primi un talon de participare.

b.Sa cumpere produse de minim 100 lei (TVA inclus). Pentru fiecare bon fiscal de

produse,  in  valoare  cumulate/totala  de  minim  100  lei  (TVA  inclus),  avand  date diferite  (pentru  cumparaturi  efectuate  in  zile  diferite),  participantul  va  primi un talon de participare.

c.Sa  cumpere  VOUCHERE  CHOCOLAT  (VOUCHERE  VALORICE  sau  VOUCHERE CADOU  -  vouchere  cu  servicii  predefinite) in valoare de minim 100 lei.  Pentru  fiecare  voucher  cumparat, avand  beneficiari diferiti,  participantul  va primi  un  talon.  In  aceasta situatie,  beneficiarul  voucherului nu  va  primi  taloane pentru  serviciile  efectuate sau pentru produsele cumparate.

 

 

(2) Aditional celor de mai sus, participantul trebuie sa completeze talonul cu urmatoarele date:

 

Numele,  prenumele,  adresa  de  email si  telefonul  la  care  poate  fi  contactat Participantul, precum si datele despre departamentul unde si-a efectuat serviciile, seria bonului fiscal  cu  care  a  cumparat  produse, seria bonului fiscal al produselor cumparate, id-ul voucherului cumparat,  toate  acestea  pentru verificarea  talonului  la  momentul extragerii.

(3) Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 30 Septembrie  2017. Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc la sediul salonului Chocolat din strada Profesor Ion Bogdan, nr. 19, Sector 1, Bucuresti, in prezenta unei comisii care va include

doi  reprezentanti  ai  Organizatorului,  desemnati  din  partea  departamentului  marketing  si respectiv,   a   departamentului   Receptie,

.

(*) Departamentele salonului: COAFOR/FRIZERIE; COSMETICA; MAKE-

UP

/GENE; MANICHIURA-

PEDICHIURA; CORPORAL/SPA

5. DESEMNAREA CELOR 10 CASTIGATORI

a. Castigatorii vor fi alesi pe 30 Septembrie 2017, prin tragere la sorti.  

b. Pentru situatia in care un castigator desemnat prin tragere la sorti nu poate beneficia de premiu, se va extrage un al doilea talon. Premiul nu este transmisibil,

c. Castigatorii vor fi anuntati pe 30 Septembrie 2017 in pagina de Facebook

(https://www.facebook.com/chocolatsalon.dorobanti),

in sectiunea speciala pentru Tombola din site-ul www.chocolatesalon.ro si bineinteles, castigatorii vor fi contactati

prin telefon sau e-mail pentru a li se aduce la cunostinta.

c.  Organizatorul se obliga sa contacteze castigatorii telefonic la numerele de telefon comunicate la inregistrare, de 3 ori la 3 ore diferite, iar in cazul in care castigatorii nu raspund la niciunul din cele 3 telefoane, datele declarate la inregistrare nu se confirma cu CI/BI, se actioneaza la contactarea primei rezerve. In cazul in care si prima rezerva este invalidata, conform procedurii de mai sus, se actioneaza la contactarea celei de-a doua rezerve. Procedura se aplica pana la verificarea celei de-a 10a ultima rezerva. Daca niciuna din cele 10 rezerve nu pot fi validate ca si castigatori in conditiile prezentului regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a reporta premiile ramase.

8. PREMII

10 x Voucher Gift Certificate in valoare de 500 de lei fiecare + 10 Pachet Produse Profesionale Organice de Ingrijire a Parului Natulique + Pachet Produse Profesionale Organice de Ingrijire a Tenului.

Premiile nu se acorda in bani.

 

Revedincare premii.

Premiile vor fi revendicate in termen de 30 de zile de la data anuntarii castigatorilor si vor fi ridicate de la sediul Chocolat Salon incepand cu ziua urmatoare anuntarii castigatorilor.  

9. TAXE SI IMPOZITE

Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.

Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe site-ul www.chocolatesalon.ro. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor

prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

 

12. DISPOZITII FINALE

 

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.

Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regula

ment cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www

.chocolatesalon.ro.

Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se

vor putea trimite pe

urmatoarea adresa: Str. Prof Ion Bogdan nr 19, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

·

13. INCETAREA CONCURSULUI

·

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

·

14. LITIGII

·

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul

Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care a

ceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Tarife
Regulament Tombola

Chocolat Salon © Toate drepturile rezervate - 2018
ANPC