Chocolat
Servicii
Ritualuri de infrumusetare
Tatuaj cu Henna
Coafor/ Frizerie
Extensii din par natural
Eticheta Chocolat
Chocolat Club
Tratamente par cu Keratina
Tratamente pentru par
Cosmetica
Extensii de gene fir cu fir
Machiaj
Stilizare sprancene
SPA
Modelare corporala
Bronzare cu Henna
Health&Diet
Manichiura/ Pedichiura
Dedicate barbatilor
Frumusete MIRESE
Produse
JOICO
OPI
Vouchere
OLAPLEX
JULIETTE ARMAND
MOROCCANOIL
ORGANICE
DermaOXY CREAM
TEGODER
Tarife
Servicii
Produse
Promotiile lunii
Promotiile lunii
Chocolat Salon te surprinde luna de luna cu promotii si oferte special concepute pentru tine!
Promotii
Promotii permanente
Happy hour
Studenti si elevi
Pensionari
Recomanda-ne unui prieten!
Promotii
Newsletter Chocolat
Adaugati adresa dvs. de e-mail pentru a fi la curent cu noutatile noastre
Program Chocolat
Luni - Vineri: 08.00 - 21.00
Sambata:09.00 - 18.00
Duminica:10:00 - 14:00
CHOCOLAT CLUB

Cardurile Chocolat


     PROTECTIA DATELOR PERSONALE     Prin semnarea formularului de inscriere, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC CHOCOLAT SPA SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii Chocolat Salon, in scopuri statistice, pentru actiuni de de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la Chocolat Salon si partenerii din program.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre compania Sc CHOCOLAT SPA SRL in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Chocolat Salon poate transmite aceste date tertilor in conditii de stricta confidentialitate, in scopul prevazut in prezentul Regulament.

Participantul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13, 14, 15 din Legea 677/2001.
Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri catre SC CHOCOLAT SPA SRL, la sediul sau din str. Prof. Ion Bogdan, nr. 19, Sector 1, Bucuresti, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie. De asemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC CHOCOLAT SPA SRL in scop de marketing direct.
Chocolat Salon, in termen de 15 zile de la primirea solicitarii conform celor mentionate anterior, va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate.
Tarife
Chocolat Salon © Toate drepturile rezervate - 2018
ANPC