Chocolat
Servicii
Ritualuri de infrumusetare
Tatuaj cu Henna
Coafor/ Frizerie
Extensii din par natural
Eticheta Chocolat
Chocolat Club
Tratamente par cu Keratina
Tratamente pentru par
Cosmetica
Extensii de gene fir cu fir
Machiaj
Stilizare sprancene
SPA
Modelare corporala
Bronzare cu Henna
Health&Diet
Manichiura/ Pedichiura
Dedicate barbatilor
Frumusete MIRESE
Produse
JOICO
OPI
Vouchere
OLAPLEX
JULIETTE ARMAND
MOROCCANOIL
ORGANICE
DermaOXY CREAM
TEGODER
Tarife
Servicii
Produse
Promotiile lunii
Promotiile lunii
Chocolat Salon te surprinde luna de luna cu promotii si oferte special concepute pentru tine!
Promotii
Promotii permanente
Happy hour
Studenti si elevi
Pensionari
Recomanda-ne unui prieten!
Promotii
Newsletter Chocolat
Adaugati adresa dvs. de e-mail pentru a fi la curent cu noutatile noastre
Program Chocolat
Luni - Vineri: 08.00 - 21.00
Sambata:09.00 - 18.00
Duminica:10:00 - 14:00
CHOCOLAT CLUB

Cardurile Chocolat


MECANISMUL PROGRAMULUI


Incarcarea contului cu puncte:

Efectuand servicii in salonul Chocolat Salon, participantul acumuleaza puncte, iar punctele obtinute pot fi folosite pentru a plati contavaloarea unei parti (maxim 50%) din totalul de achitat (servicii). Punctele acumulate pe card pot fi vizualizate doar in salonul Chocolat.

Preschimbarea punctelor in servicii:
 
Preschimbarea punctelor se poate face doar in salonul Chocolat. Sistemul de preschimbare este urmatorul: fiecare punct de loialitate (acumulat) valoreaza la preschimbare 1 leu/ron . Suma poate fi marita de Organizator in functie de promotiile pe care le face.
Promotiile vor fi comunicate in salonul Chocolat Salon.
In cazul utilizarii punctelor, suma punctelor ce pot fi utilizata este cea acumulata pana in ziua precedenta, dar nu mai mult decat jumatate din suma de achitat.
Serviciile pot fi achitate cu punctele acumulate iar pentru plata partiala a serviciilor, restul valorii se achita pe loc in lei, clientul obtinand puncte pentru aceasta suma. In cazul utilizarii lor pentru plata altor servicii, punctele sunt scazute imediat din contul participantului.

Orice obiectie in ceea ce priveste punctele acumulate poate fi acceptata doar cu conditia prezentarii bonurilor primite cu ocazia efectuarii serviciilor.

Alte observatii:

In anumite situatii, in cazul in care clientul opteaza pentru reducerea speciala de pret oferita de Chocolat Salon (promotii speciale permanente sau lunare), sau alte discount-uri aferente unor "vouchere discount", clientul nu mai acumuleaza numarul de puncte stabilit prin prezentul Regulament.

Punctele acumulate au o perioada de valabilitate de 12 luni de la data acumularii. La expirarea perioadei respective, punctele acumulate cu mai mult de 12 luni in urma si neutilizate se vor anula automat.
Promotiile care au drept subiect aniversarile sau zilele de nastere ale clientilor inscrisi in programul de fidelitate Chocolat Salon se aplica o singura data pe an. 

 

Tarife
Chocolat Salon © Toate drepturile rezervate - 2018
ANPC