Chocolat
Servicii
Ritualuri de infrumusetare
Tatuaj cu Henna
Coafor/ Frizerie
Extensii din par natural
Eticheta Chocolat
Chocolat Club
Tratamente par cu Keratina
Tratamente pentru par
Cosmetica
Extensii de gene fir cu fir
Machiaj
Stilizare sprancene
SPA
Modelare corporala
Bronzare cu Henna
Health&Diet
Manichiura/ Pedichiura
Dedicate barbatilor
Frumusete MIRESE
Produse
JOICO
OPI
Vouchere
OLAPLEX
JULIETTE ARMAND
MOROCCANOIL
ORGANICE
DermaOXY CREAM
TEGODER
Tarife
Servicii
Produse
Promotiile lunii
Promotiile lunii
Chocolat Salon te surprinde luna de luna cu promotii si oferte special concepute pentru tine!
Promotii
Promotii permanente
Happy hour
Studenti si elevi
Pensionari
Recomanda-ne unui prieten!
Promotii
Newsletter Chocolat
Adaugati adresa dvs. de e-mail pentru a fi la curent cu noutatile noastre
Program Chocolat
Luni - Vineri: 08.00 - 21.00
Sambata:09.00 - 18.00
Duminica:10:00 - 14:00
ECHIPA CHOCOLAT

Echipa Chocolat
Chocolat Salon reprezinta traditia bunului simt si prin activitatea sa zilnica promoveaza naturaletea si frumosul.

Intr-o societate marcata de viteza, graba, stres, oboseala si superficial, Chocolat Salon isi propune sa transforme conceptul de SPA intr-o adevarata oaza de liniste si relaxare pentru toti aceia care constientizeaza efectele negative ale traiului modern.

In conceperea si organizarea Chocolat Salon am avut in vedere pe de o parte profesionalismul echipei de tehnicieni si calitatea produselor folosite, si, pe de alta parte, amenajarea unui spatiu cat mai intim si confortabil. Locatia in sine, cocheta si eleganta, amplasata intr-o zona centrala, dar linistita si prietenoasa, respira si debordeaza de energie prin toti angajatii care formeaza, in fapt, marea familie Chocolat.

Specialisti cu pregatire au ales Chocolat si Chocolat i-a ales pe ei pentru ca impreuna sa reuseasca sa indeplineasca zi de zi dorinta si nevoia de calm, echilibru si recreatie a celor care cauta sa evadeze nu intr-un simplu salon de infrumusetare ci in sanul unei familii primitoare dispuse sa isi concentreze toata atentia asupra lor.

Si da, credem cu tarie ca un salon de infrumusetare, dincolo de detaliile tehnice si administrative, este o comunitate, o familie, o traditie personala, este materializarea unui imbold sau locatia perfecta pentru a explora micile placeri ale vietii si asta dorim sa simta si clientii care ne trec pragul zi de zi. Calitatea esentiala a oamenilor pe mana carora va lasati de fiecare data este ca, inainte de a fi specialisti, sunt oameni. Atitudinea relaxata si joviala a acestora demonstreaza ca legaturile umane si interactiunea sunt pe primul plan pentru noi, indiferent de ceea ce ne deosebeste in general.

Suntem oameni si profesionisti, suntem suflete in slujba altor suflete si experienta acumulata in timp ne-a dovedit ca ideea de la care am plecat impreuna la drum este una veritabila: un SPA adevarat este locul in care specialistii se ingrijesc si vindeca (atunci cand este cazul) nu doar trupul ci si sufletul.

Ne propunem in fiecare zi sa reusim sa demonstram ca dincolo de a fi un etalon al profesionalismului, Chocolat Salon este susrsa de energie si vointa, de surprize si relaxare, de grija si atentie, de motive pentru a zambi si a fi fericiti.

Stilistii si tehnicienii nostri stiu ca reusita personala a unui salon consta in numarul de clienti multumiti de aceea, de-a lungul celor 6 ani de activitate, Chocolat Salon a impartit momente pretioase si a cules nenumarate zambete de multumire din partea celor care au inteles ca le suntem dedicati 100%.

 

Tarife
Echipa Chocolat


COSMETICIAN
KINETOTERAPEUT, TEHNICIAN SPA
Make-up Artist, Lash Extensions, Henna Tattoo Artist
MAKE_UP ARTIST
MANAGER
MARKETING EXECUTIVE
RECEPTIONER
SENIOR STYLIST
STILIST GENE
TEHNICIAN UNGHII
Chocolat Salon © Toate drepturile rezervate - 2018
ANPC