Chocolat
Servicii
Ritualuri de infrumusetare
Tatuaj cu Henna
Coafor/ Frizerie
Extensii din par natural
Eticheta Chocolat
Chocolat Club
Tratamente par cu Keratina
Tratamente pentru par
Cosmetica
Extensii de gene fir cu fir
Machiaj
Stilizare sprancene
SPA
Modelare corporala
Bronzare cu Henna
Health&Diet
Manichiura/ Pedichiura
Dedicate barbatilor
Frumusete MIRESE
Produse
JOICO
OPI
Vouchere
OLAPLEX
JULIETTE ARMAND
MOROCCANOIL
ORGANICE
DermaOXY CREAM
TEGODER
Tarife
Servicii
Produse
Promotiile lunii
Promotiile lunii
Chocolat Salon te surprinde luna de luna cu promotii si oferte special concepute pentru tine!
Promotii
Promotii permanente
Happy hour
Studenti si elevi
Pensionari
Recomanda-ne unui prieten!
Promotii
Newsletter Chocolat
Adaugati adresa dvs. de e-mail pentru a fi la curent cu noutatile noastre
Program Chocolat
Luni - Vineri: 08.00 - 21.00
Sambata:09.00 - 18.00
Duminica:10:00 - 14:00
TERMENI SI CONDITII
Conditii de utilizare

Acest site web (numit in continuare "SITE") este un site comercial, fiind proprietate si administrat de SC CHOCOLAT SPA SRL

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC CHOCOLAT SPA SRL

Drepturi de proprietate intelectuala. Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a SC CHOCOLAT SPA SRL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online.

Prin accesarea SITE-ului www.chocolatesalon.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in jurisdictia utilizatorului.

Acest SITE poate contine trimiteri (link-uri) catre alte SITE-uri care nu apartin SC CHOCOLAT SPA SRL sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care SC CHOCOLAT SPA SRL nu este raspunzatoare sub nici un aspect pentru continutul acestor SITE-uri.

Atunci cand intrati in contact cu noi, prin orice mijloc, cand vizitati si navigati pe SITE-ul nostru, prin telefon, SC CHOCOLAT SPA SRL inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de dumneavoastra.

Având în vedere prevederile legale în materie, clientii societatii, prin rezervarea online a unor servicii sau prin demararea achizitiei de produse, îsi exprima consimtamântul expres si neechivoc ca ulterior societatea sa foloseasca datele lor personale în scopuri promotionale.

Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, statistica.

Daca ati transmis date personale pe adresa SITE-ului nostru si doriti ca aceste informatii sa fie sterse din inregistrarile noastre, va rugam sa ne contactati la adresa de posta electronica office@chocolatesalon.ro.

Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul SITE-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Pretul

Pretul serviciilor/produselor rezervate este acela mentionat pe pagina. Pretul produsului include TVA precum si orice alta taxa.

Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata si in limita stocului disponibil.

Raspundere

Societatea depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe pagina web. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, societatea precizeaza ca unele caracteristici sau pretul, pot fi modificate de catre societate fara preaviz sau pot contine erori de operare; de asemenea, imaginea produselor are caracter informativ. Promotiile prezente pe pagina web sunt valabile in limita stocului disponibil si a perioadei de timp mentionate. Pagina web poate contine si link-uri catre alte site-uri. Societatea nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. Societatea nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea Termenelor Legale si Comerciale si a celorlalte instructiuni mentionate pe pagina web.

SC CHOCOLAT SPA SRL
J40/6637/12.07.2010
CUI: RO 27160437
Capital social: 200 lei
Chocolat Salon © Toate drepturile rezervate - 2018
ANPC